Sponsors 2022-04-14T15:39:42+00:00

Vael Ouwe 2022 wordt mogelijk gemaakt door:

Rheden is een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt 43.401 inwoners en heeft een oppervlakte van 84,29 km². De gemeente is genoemd naar de plaats Rheden, een van de 7 kernen, en ligt ten oosten van Arnhem. De Veluwe fungeert als noordelijke grens en de IJssel als zuidelijke grens. Het grondgebied omvat stuwwallen, bossen, heuvels, heidevelden, beken van de Veluwezoom en anderzijds de IJsselvallei met de als Natura 2000-gebied aangewezenen uiterwaarden.

Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. Het maakt deel uit van je dagelijkse leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. Wij (Koninklijke Gazelle) produceren al fietsen sinds 1892 die aansluiten op jouw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever.

FietsNED is in 2006, op initiatief van de overheid, opgericht als economisch stimuleringsproject met de focus op innovatie. De fietsenbranche leende zich daarvoor. Het concept van mobiele fietsreparatie was, en is eigenlijk nog steeds, een relatief nieuwe vorm van dienstverlening met veel potentie. Inmiddels werken binnen FietsNED bijna 100 professionals samen met klanten en kennis-organisaties, aan verdere professionalisering van deze dienst. We zijn er trots op dat we hierin nog steeds toonaangevend zijn.

Sinds 2003 is Elshof Schilderwerken een erkend schildersbedrijf in Dieren en omstreken. Samen met onze vakmensen verzorgen wij een totaalpakket omtrent al uw schilderwerk. Naast buiten- en binnenschilderwerk zijn wij de ideale partner in onderhoudswerk van uw pand(en). Naast nieuwbouwprojecten zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en herstelwerkzaamheden van monumentale panden.
Door onze betrouwbaarheid in kwaliteit zijn wij al jaren hét erkende schildersbedrijf in Dieren en omstreken! Neem direct contact met ons op voor vragen en/of een offerte aanvraag.
Wij zijn aangesloten bij de organisatie OnderhoudNL   Image

Dirk Kat opent in 1941 een kruidenierszaak. Hij opent in 1949 onder de naam Kijkgrijp in Velsen-Noord zijn eerste zelfbedieningswinkel. Het familiebedrijf DekaMarkt heeft 99 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Ook hebben we een bezorgservice (online boodschappen doen). De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep N.V. Detailresult Groep N.V. heeft, behalve diverse supermarktformules, ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen.

In 1898 startte de overgrootvader van Paul van Ooijen een onderneming die grossierde in eieren en zuivelproducten. Vanuit Hilversum werd ’t Gooi bediend. Twee generaties later was het Herman van Ooijen, Paul’s oom, die deze onderneming leidde.
Op 23-jarige leeftijd, in 1963, startte Anton van Ooijen (Paul’s vader) een soortgelijke onderneming in Gouda. In 1997 werden beide ondernemingen samengevoegd. In de loop van 2005 heeft Paul van Ooijen het bedrijf overgenomen nadat zijn vader met pensioen is gegaan.
In de afgelopen decennia is ons afzetgebied uitgebreid over geheel midden Nederland., vanaf den Haag tot aan de Duitse grens.
Het productenpakket werd in de jaren ’80 met vlees en vleeswaren uitgebreid.